Engström

2017-01-28
14:05:15

Linschips – en spännande nyhet!

Under mina tio år som butiksägare och egenföretagare har jag blivit väldigt intresserad av produkter. Det är alltid intressant när det släpps nyheter, både att få prova något nytt själv och att se hur det säljer. Därför är det naturligt att jag även kommer att skriva om en del produkter i bloggen.

När det gäller chips så är det något som jag själv är ganska svag för. Problemet är att det sällan släpps något intressant. Allt som oftast så handlar nya sorter om att kombinera ett par redan befintliga smaker med varandra och på så vis skapa en ny smak. Inte speciellt originellt och dessvärre brukar de flesta nyheter smaka alldeles för lite. Det är för dåligt kryddat helt enkelt. Man ska inte behöva anstränga sig för att känna smaker.
Men, plötsligt händer det, som det så fint heter i Triss-reklamen. Plötsligt dyker det upp något intressant. Helt plötsligt vågar någon skapa något originellt. Estrella har här tagit fram en påse med linschips. Ordet ”linschips” kanske låter tråkigt. Oftast när det kommer något som marknadsför som  ”lite nyttigare”, brukar ju smaken inte vara på topp. Men den här gången har de lyckats. Konsistensen är precis lagom knaprig, påminner om baconchips till formen och det viktigaste av allt, smaken! Här har vi Sourcream & Onion, en smak som har funnits i alla år när det gäller snacks, men som jag sa tidigare så misslyckas de flesta tillverkare idag med att sätta en ordentlig smak på sina nyheter, så är absolut inte fallet här. De här chipsen smakar både gott och mycket.
Jag imponeras verkligen av nya produkter som sticker ut. Det är bland det mest intressanta som finns. Så, som älskare av nya, starka produkter och som chipsälskare kan jag ju inte annat än att gilla det här!

Tips: självklart finns de att köpa i min butik.