Engström

2017-10-24
09:39:00

Nu även största Svenska Spel-ombudet på orten

Tidigare i år gick vi om de andra ombuden i Hammarö kommun på omsättning och andelsförsäljning på travspel. Sedan några veckor tillbaka har vi nu även gått om de övriga på Svenska Spels produkter (sportspel & nummerspel).
Det här är riktigt kul. Sedan jag köpte butiken för elva år sedan så har jag kämpat stenhårt med precis allt. Det har varit och är fortfarande mycket kämpande. För tre år sedan köpte jag ortens lokala spelbutik och flyttade in spelen i vår befintliga verksamhet. Där har vi kämpat väldigt mycket  med att hela tiden försöka öka spelen genom att erbjuda mycket andelsspel och ett mervärde för kunden. Jag är själv väldigt intresserad av både diverse bollsporter och trav och att jobba med just spelen är utan tvekan det roligaste jag har gjort.

Vi kommer hela tiden fortsätta med att försöka erbjuda det där lilla extra. Sedan ett par veckor tillbaka så har vi nu Snokens travtips i skärmarna, samt att vi skriver ut och sätter upp Snokens tips på sportspel varje dag. Vi har även satt upp en tavla där vi skriver lite personliga tips. Vi har nyligen  köpt bekväma stolar med svart läder till spelhörnan. Perfekt för att sitta och följa travet. Sedan tre veckor tillbaka så är nu även Tomas Oleby hos oss i butiken. Tomas har både miljonvinster och rekord i antal sjuor efter varandra på sitt cv. Han hjälper gärna till med tips på travet, samt erbjuder sina andelar i butiken. Varmt välkommen till oss i Skoghalls centrum, cirka 8km från Karlstad!