Engström

2018-05-05
10:06:58

Näst största vinsten i Sverige på V86 den här veckan

I onsdags satte vi vår hittills största travvinst. Cecilia ”Cizzi” Engström drog in en andelsvinst på ATG Tillsammans där vår butik säljer andelar. Vinsten blev på totalt: 445.398kr. Systemet utgick från 25 andelar så alla som var med fick 17.815kr var. Totalt spelade andelen in nästan 1,9 miljoner kronor i vinst, vilket var den näst största vinsten i hela Sverige på V86 den här veckan. Endast en person drog in mer pengar och det var enbart på grund av att han sålde fler antal andelar.
Cizzis system gav dock lite mer vinst per andel. För bara en månad sedan satte hon en andelsvinst på V86 som gav drygt 147.000kr och månaden innan satte hon en vinst på drygt 129.000kr och två vinster på drygt 36.000kr. Förutom detta så har det även blivit några sjuor på V75 i år.
Vi har nu varit spelombud i lite mer än tre år och bara varit på Tillsammans i sju månader. På denna korta tid har vi lyckats få ihop över 700 medlemmar i vårt lag på ATG Tillsammans. Förra veckan låg vi på plats 20 av alla ombud på Tillsammans när det gäller att sätta vinster. Det ska bli riktigt intressant nästa vecka att se hur många platser vi har avancerat i samband med det här.
I butiken som ligger i Skoghall (Hammarö kommun, ca 8km från Karlstad) ökade vi vår andelsförsäljning på travet med över 350% förra året och vi har en ökning i år med 150% utöver det. Vi lägger ner enormt mycket tid och energi på våra andelar. Vi älskar verkligen det här.
Vill du hänga med på våra andelar? I butiken i Skoghall har vi nästan dagligen flera andelar att välja mellan. Både på ATG och Svenska Spels produkter.
Våra travandelar på nätet, via ATG Tillsammans hittar du här: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/36347
Vi har valt att kalla vår satsning på Tillsammans för AndelOnline. Vi har även en hemsida för denna satsning: www.andelonline.se. Vi söker även fler duktiga tippare som vill ansluta till vår satsning.
 
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: